Přidat ZDARMA inzerát

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1)      Uživatel používáním serveru výslovně souhlasí s tím, že Provozovatel je oprávněn v souladu s příslušnými právními předpisy, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zpracovávat veškeré informace a údaje o jeho osobě, které mu vkladatel v souvislosti s registrací na serveru nebo v souvislosti s vložením inzerátu poskytl (dále jen „osobní údaje“), zpracovávat tyto osobní údaje pro své obchodní aktivity a dále sdělit tyto údaje třetím osobám, které Poskytovatel pověřil plněním kterýchkoli zákonných či smluvních povinností. Souhlas je poskytován na dobu neurčitou do jeho odvolání Uživatelem. Odvoláním se rozumí výmaz uživatelského profilu Uživatele.

2)      Uživatel souhlasí s tím, aby Provozovatel zpracovával veškeré informace a osobní údaje ve svém vlastním informačním systému, případně v informačním systému třetích osob.

3)      Uživatel souhlasí ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli jakékoli e-mailové zprávy, obsahující informace o novinkách, které server InzerceAbazar.cz nabízí.

4)      Provozovatel nenese zodpovědnost za zneužití osobních dat Uživatele uvedených v inzerátu, nebo získaných nelegálním proniknutím do systému stránek třetí osobou.

Novinky
  • 08.09.2016 Dárek pro Vás - 1 měsíc Topování ZDARMA

    Pokud si u nás předplatíte jakoukoliv službu, další měsíc máte u nás automaticky zdarma. Pokud zvolíte a zaplatíte SMS např. Topování inzerátů na 1 měsíc, druhý měsíc máte automaticky zdarma. (celkem Váš inzerát bude 60 dní Topován). V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na info@inzerceabazar.cz 

  • 25.05.2016 e-Inzertninoviny.cz

    chceme Vám představit nejkomplexnější služby v oboru Inzerce a Reklamy. Naše služby spočívají v propagaci Vaší značky, Vašeho výrobku nebo jen prodejem a koupí čehokoliv a tím zlepšit Vaše postavení na trhu. www.E-inzertninoviny.cz  slouží jako doplněk služeb naší mateřské inzerce www.inzerceabazar.cz , která každým dnem posiluje své postavení na trhu. Naše služba je určena pro všechny uživatele internetu bez rozdílu, zda jste podnikatel nebo soukromá osoba prodávající automobil či mobilní telefon.

Hledáte žárovky, trubice, led panely, světla, lampičky a jiné svítidla a osvětlení .... Navštívíte náš eshop www.maxisvitidla.cz ?

Ano, ale nekoupím nic (2x)

14%

Ano, koupím co potřebuji ... děkuji za doporučení (7x)

50%

NE, nechci nic (5x)

36%

Celkem hlasovalo: 14